Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over homeopathie

Waarom is de darmflora zo belangrijk?

De darmflora bevindt zich, zoals het woord al zegt, in de darmen en bestaat uit meer dan 1000 verschillende soorten bacterieën. Je zou denken dat bacterieën eerder slecht dan goed kunnen zijn voor het lichaam. Integendeel, want deze micro-organismen welke op onze huid en in de darmlumen leven, vervullen vele fysiologische functie’s. De bacterieën leven met elkaar en met hun gastheer in ...

Lees meer >>

Op 11 november 2012

CEASE Modern Disease Therpy

Moderne ziekten zijn ziekten of (gedragsmatige) aandoeningen die vooral de laatste 25-30 jaar steeds vaker voorkomen terwijl daar volgens de reguliere medische wetenschap niet echt een verklaring voor is. Denk bij kinderen en volwassenen dan aan ziekten en aandoeningen als: • Diverse KNO klachten. Vaak verkouden, oorontstekingen, piepen en benauwd zijn, veel hoesten, pseudokroep, ...

Lees meer >>

Op 24 september 2012