Homeopathie Hoevelaken nu ook in Medisch Centrum Vathorst

Vanaf 1 mei is het nu ook mogelijk om in Arcanum, Medisch Centrum Vathorst, met uw klachten naar een Klassiek Homeopaat te gaan. Vanaf die datum voert Homeopathie Hoevelaken namelijk op dinsdag en donderdag ook praktijk in Medisch Centrum Vathorst, onder de naam Homeopathie Vathorst.

Klassieke Homeopathie nu ook in Medisch Centrum Vathorst!

Vanaf 1 mei is het nu ook mogelijk om in Arcanum, Medisch Centrum Vathorst, met uw klachten naar een klassiek homeopaat te gaan. Vanaf die datum voert Homeopathie Hoevelaken namelijk op dinsdag en donderdag ook praktijk het Medisch Centrum Vathorst, onder de naam Homeopathie Vathorst.

Vol trots vertelt Margreet van Breemen over deze unieke samenwerking, die mede vanuit het huisartsenteam van Medisch Centrum Vathorst is geïnitieerd. “De filosofie van Medisch Centrum Vathorst is bundeling van deskundigheid onder één dak zodat patiënten de zorg geboden kan worden die bij hen past. Het centrum wil vraaggerichte zorg bieden. Omdat er bij patiënten ook regelmatig vraag is naar behandeling van hun klachten met klassieke homeopathie, is besloten deze vorm van deskundigheid ook binnen het centrum aan te bieden. Dat maakt de drempel voor patiënten om aan te geven dat ze met hun klachten graag naar een homeopaat willen een stuk lager. Bovendien zijn de communicatielijnen kort en is er regelmatig overleg tussen de huisartsen en de klassiek homeopaat.”

Bij klassieke homeopathie gaat de aandacht niet alleen uit naar de ziekte, maar vooral ook naar de persoon als geheel en naar de manier waarop hij zijn ziekte ervaart. Er wordt dus naar de totale mens gekeken. Een mens bestaat immers niet uit losse onderdelen. Alles werkt samen! ‘Dat is mede waarom ik de samenwerking tussen Homeopathie Hoevelaken en Medisch Centrum Vathorst zo passend vind. Dit medisch centrum gaat namelijk ook uit van een holistische mensbenadering, net als bij klassieke homeopathie’ aldus Margreet.

Patiënten kunnen met vrijwel alle klachten terecht bij de klassiek homeopaat, zowel lichamelijk als psychisch en emotioneel. In het Medisch Centrum Vathorst gaat klassieke homeopathie fungeren als verlengstuk van de huisartsen en de andere disciplines, met name met het oog op chronische, onbegrepen of moeilijk te behandelen klachten. Daarnaast kunnen patiënten ook voor de behandeling van bepaalde specifieke klachten, zoals eczeem, wratten, allergie, oorpijn, hoofdpijn etc., terecht bij Homeopathie Vathorst. De praktijk van Homeopathie Vathorst is toegankelijk voor iedereen, ook als ze geen patiënt zijn van één van de huisartsen.

De praktijk van Homeopathie Vathorst is geopend op dinsdag en donderdag.

Het is gevestigd op de eerste verdieping van Medisch Centrum Vathorst

Wervershoofstraat 367

Amersfoort

telefoon 033 – 2583467

www.homeopathievathorst.nl

Op May 11, 2011