sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Van Bommellaan 21
    2245 VN Wassenaar
  • 070 5170890

Homeopathische Praktijk voor Kinderen / Homeopathic Clinic for Children

De homeopathische praktijk voor kinderen is uniek in Nederland door zijn combinatie van reguliere en alternatieve geneeskunde. Uw kind wordt behandeld door homeopathisch kinderarts Dr. Buskin.

Het komt geregeld voor dat reguliere behandelingen de klachten van een kind niet verhelpen. De volgende stap zou kunnen zijn om in het ‘alternatieve circuit’ hulp te zoeken. Gezien het grote aanbod is zo’n keuze niet eenvoudig. Homeopathie is een van de meest bekende vormen van alternatieve geneeskunde en is bij uitstek geschikt voor kinderen. De praktijk behandelt een breed spectrum van kinderziektes zoals astma, eczeem, astma, luchtweginfecties en allergieën. Ook gedragsproblemen zoals ADHD, slaapproblemen, huilbaby’s  kunnen homeopathisch worden behandeld. Homeopathie is veilig en kent weinig tot geen bijwerkingen.

De praktijk biedt een gecombineerde behandeling van reguliere en alternatieve kindergeneeskunde aan zonder dat beide methoden elkaar in de weg zitten. Een dusdanige benadering biedt uw kind het beste uit twee werelden.  

Indien nodig kan de praktijk uw kind doorsturen voor verder onderzoek en behandeling bij specialistiche kinderartsen in het ziekenhuis. Tevens kunnen  paramedici en andere alternatieve en complimentaire beoefenaars zoals fysiotherapeuten en osteopaten bij de behandeling worden betrokken.Homeopathische Praktijk voor Kinderen / Homeopathic Clinic for Children in het kort

Behandeling van klachten

  • Allergie
  • Huidklachten
  • Luchtweginfecties en astma
  • Maag-en darmklachten

Lid van de Nederlandse Organisatie van Klassiek Homeopaten (NOKH):

Nee

Lid van NWP:

Nee

Soort homeopathie

  • Klassieke homeopathie

Lid van AVIG:

Ja

Lid van Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH):

Nee

Overige diensten

  • Kinderarts