Homeopathie Holten


Van Nootensweg 1 7451 LK Holten
06 12 868 112 Klik om te bellen

Over Homeopathie Holten

Wat is homeopathie

Homeopathie is een geneeswijze die je eigen geneeskracht bevordert, zowel lichamelijk als geestelijk. Wil je herstellen van je klacht én wil je daarbij je eigen geneeskracht benutten en sterker maken, maak dan een afspraak. 

Wat bereik je met homeopathie

Door een homeopatische behandeling maak je jezelf sterker en geneeskrachtiger, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik laat je weten waar je aan kunt werken en waar een homeopatisch middel je kan ondersteunen. Tevens kan ik je leren hoe je allerhande klachten zelf kunt herstellen met een homeopathisch middel. Handig voor jezelf en je familie! 

Wat is de achterliggende reden van je klacht

Je klacht zou een reden kunnen hebben; Bijvoorbeeld buikpijn door spanning. De manier waarop ik behandel is dan naar een middel te zoeken voor de reden waarom jij spanning hebt. Als je bijvoorbeeld faalangst hebt, dan zou een middel voor faalangst je beter helpen, dan een middel voor alleen de buikpijn. Na een middel ben je niet alleen van je buikpijn af, maar ook van je faalangst. 

Welke specialisatie heb ik?

Reuma, hoogsensitiviteit, ADHD, ADD, spijsverteringsklachten, angst en boosheid. Maar ook heb ik behandeld: auto-immuunziekte, begeleiding bij kanker, enorme gevoeligheid voor straling, verslaving, menstruatieklachten, allergien, heftige migraineo-aanvallen, enorme jeuk, etc. 

Waarin onderscheid ik mij?

Iedere homeopaat behandelt op de manier die aansluit bij hem-of haarzelf. Ik behandel je klacht, maar ook je ziekte-proces. Ik heb me verdiept in Vlindermiddelen, middelen van Edelstenen, middelen van slangen, insecten, vogels, maar ook mineralen (waaronder de Lanthaniden voor auto-immuunziektes) en heel veel planten. 

Mijn praktijk

Mijn praktijk bestaat sinds 2012 en is gevestigd in een huisje naast ons woonhuis. Het is van alle gemakken voorzien en toegankelijk voor een rolstoel. 

Ik ben homeopathie gaan studeren, omdat ik geinteresseerd was in ziekte en gezondheid. Wij besloten onze kinderen niet te vaccineren en ik wilde daarom van alles weten over ziekte en gezondheid. Bij de oudste starte mijn ontwikkeling met antroposofie. We zijn naar een antroposofische huisarts gegaan en een antroposofisch consultatiebureau. De antroposofie voerden we door in onze totale leefwijze. Toen de jongste bijna 1 was, ben ik begonnen met de studie homeopathie. Ik stapte sceptisch in de studie, omdat ik me afvroeg: wat wordt er genezen en hoe kan dat dan? Maar door de antroposofische benadering had ik al ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde dan de reguliere geneeskunde. 

Neem gerust contact met me op voor meer informatie. 

Foto's

Homeopathie Holten - Praktijk voor Klassieke Homeopathie

Homeopathie Holten in het kort

Soort homeopathie

Klassieke homeopathie

Behandelingen

Aanpak van leefstijl
Homeopathische geneeskunde
Voedingsrichtlijnen

Behandeling van klachten

ADHD en ADD
Allergie
Burn-out
Candida
Depressiviteit
Emotionele overgevoeligheid
Faalangst
Gewrichtsklachten
Huidklachten
Klachten bij zwangerschap
Klachten tijdens de overgang
Maag-en darmklachten
Menstruatiepijn
Migraine
Multiple Sclerose
Onregelmatige cyclus
Overgevoeligheid
P.m.s
Paniekaanvallen
Stressklachten
Verdriet
Vermoeidheid
Woedeaanvallen
Ziekte van lyme

Overige diensten

Geven van lezingen

Lid van Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH)

Ja

Onze locatie

Homeopathie Holten


Van Nootensweg 1 7451 LK Holten
06 12 868 112 Klik om te bellen