Homeopathische Praktijk voor Kinderen / Homeopathic Clinic for Children


Van Bommellaan 21 2245 VN Wassenaar
070 5170890 Klik om te bellen

Over Homeopathische Praktijk voor Kinderen / Homeopathic Clinic for Children

De homeopathische praktijk voor kinderen is uniek in Nederland door zijn combinatie van reguliere en alternatieve geneeskunde. Uw kind wordt behandeld door homeopathisch kinderarts Dr. Buskin.

Het komt geregeld voor dat reguliere behandelingen de klachten van een kind niet verhelpen. De volgende stap zou kunnen zijn om in het ‘alternatieve circuit’ hulp te zoeken. Gezien het grote aanbod is zo’n keuze niet eenvoudig. Homeopathie is een van de meest bekende vormen van alternatieve geneeskunde en is bij uitstek geschikt voor kinderen. De praktijk behandelt een breed spectrum van kinderziektes zoals astma, eczeem, astma, luchtweginfecties en allergieën. Ook gedragsproblemen zoals ADHD, slaapproblemen, huilbaby’s  kunnen homeopathisch worden behandeld. Homeopathie is veilig en kent weinig tot geen bijwerkingen.

De praktijk biedt een gecombineerde behandeling van reguliere en alternatieve kindergeneeskunde aan zonder dat beide methoden elkaar in de weg zitten. Een dusdanige benadering biedt uw kind het beste uit twee werelden.  

Indien nodig kan de praktijk uw kind doorsturen voor verder onderzoek en behandeling bij specialistiche kinderartsen in het ziekenhuis. Tevens kunnen  paramedici en andere alternatieve en complimentaire beoefenaars zoals fysiotherapeuten en osteopaten bij de behandeling worden betrokken.

Homeopathische Praktijk voor Kinderen / Homeopathic Clinic for Children in het kort

Soort homeopathie

Klassieke homeopathie

Behandeling van klachten

Allergie
Huidklachten
Luchtweginfecties en astma
Maag-en darmklachten

Overige diensten

Kinderarts

Lid van AVIG

Ja

Onze locatie

Homeopathische Praktijk voor Kinderen / Homeopathic Clinic for Children


Van Bommellaan 21 2245 VN Wassenaar
070 5170890 Klik om te bellen