Artikelen

Gewrichtsklachten

Welke gewrichtsklachten zijn er?
Er zijn verschillende vormen van gewrichtsklachten. De meeste bekende hiervan zijn jicht, reuma en artrose. Jicht is een pijnlijke ontsteking als gevolg van gekristalliseerd urinezuur in een gewricht. Bij artrose wordt de pijn veroorzaakt door slijtage van het kraakbeen. Reuma is een ziekte waarbij verschillende ontstekingen van gewrichten ontstaan

Wat is de behandeling van gewrichtsklachten?
Gewrichtsklachten als artrose, reuma en jicht zijn zeer goed te behandelen d.m.v. homeopathie. De behandeling kan de aanvallen en infecties stoppen. Ook is het mogelijk het proces dat de klachten veroorzaakt te vertragen of zelfs te stoppen.

Door de homeopathie kan het lichaam efficiënter en beter werken en dus ook omgaan met reguliere medicatie, waardoor er minder medicijnen nodig zijn. Daarnaast kan homeopathie het zelfherstellend vermogen van het lichaam verbeteren, waardoor er minder reguliere medicijnen nodig zijn.

Op zoek naar een homeopaat?
Zoekt u een homeopaat die u kan helpen bij gewrichtproblemen? Via de zoekfunctie kunt u op zoek naar een homeopaat bij u in de buurt. Voor het stellen van een vraag kunt u de vraagbaak raadplegen.