klassiek homeopaat


Lodewijk de Vromestraat 6 3962 VH Wijk bij Duurstede
0640130804 Klik om te bellen

Over klassiek homeopaat

De keuze om waarachtig in het leven te staan en de heiligheid van alle leven centraal stellend, heeft me doen besluiten om niet langer meer te voldoen aan eisen die verzekeringen stellen om voor vergoeding van kosten voor mijn clienten in aanmerking te komen. Ik kies voor gezondheid en het aanspreken van het gezonde potentieel en zelfherstellend vermogen, wat ieder levend wezen op deze aardbol van nature is gegeven en bijzonder intelligent is en waar ik dan ook het grootste ontzag voor heb en in alle dankbaarheid gebruik van maak in het aanspreken van de persoon die zich tot mj richt.

Ik praktiseer in mijn yurt in Soest en deze omgeving nodigt me meer en meer uit, dicht bij mezelf en mijn eigen natuur te zijn en blijven. En een ieder uit te nodigen die daar voor open staat.

Zo kan ik je begeleiden in je weg naar steeds meer heel-wording, kijkend met jou naar wat het is wat jouw ongemak en disbalans jou wil zeggen om meer en meer in balans te kunnen komen.

De onuitputtelijke levensbron voorziet ons, rijkelijk, indien we er voor open staan.

Ik sta heel erg open voor vragen, wat het voor jou kan betekenen. 

Foto's

klassiek homeopaat in het kort

Soort homeopathie

Klassieke homeopathie

Behandeling van klachten

Disbalans, de vorm waarin is niet bepalend voor behandeling en resultaat

Overige diensten

Coaching
Cursus eerste hulp met klassieke homeopathie

Artikelen

De keuze om niet te vaccineren

DE KEUZE OM NIET TE VACCINEREN “18 jaar geleden, zwanger van mijn dochter en net de deur geopend van een praktijk voor klassieke homeopathie, wist ik 1 ding zeker; vaccinaties zijn ZEKER niet onschadelijk...

Onze locatie

klassiek homeopaat


Lodewijk de Vromestraat 6 3962 VH Wijk bij Duurstede
0640130804 Klik om te bellen