Praktijk voor Klassieke Homeopathie De Lindebloesem


Rembrandtstraat 56E 6521 MG Nijmegen
+31613829676 Klik om te bellen

Diepgaande genezing, homeopathische detox methode
Holistische benadering
Mentale - Fysieke - Emotionele klachten

Over Praktijk voor Klassieke Homeopathie De Lindebloesem

Klassieke Homeopathie en HDT

Homeopathie is een geneeswijze die op milde wijze gezondheidsklachten verhelpt door het versterken van de lichaamseigen geneeskracht. Homeopathie kan over het algemeen succesvol worden toegepast, zolang de ziekte of de klachten nog in een omkeerbaar stadium zijn. Wanneer er dus nog geen onomkeerbare weefselbeschadiging heeft plaats gevonden. Homeopathie kan dan ingezet worden om pijnklachten te bestrijden of het algemene welbevinden te vergroten.

Met homeopathie kunnen klachten van uw kind mild en snel verholpen worden. Homeopathie versterkt de lichaamseigen geneeskracht. Homeopathische middelen herstellen de weerstand van het lichaam en uw kind komt weer in balans. Hierdoor heeft uw kind minder snel medicijnen nodig zoals als antibiotica. Homeopathie is bij uitstek geschikt voor kinderen, omdat zij nog vitaal en veerkrachtig zijn, waardoor ze snel positief op de behandeling reageren.

Zwangerschap, menstruatie en overgangsklachten zijn goed homeopathisch te begeleiden. Klachten als zwangerschapsmisselijkheid, jeuk, slaapklachten, blaasontstekingen, rug- en emotionele klachten zijn goed homeopathisch te behandelen. Tijdens de bevalling kunnen homeopathische middelen worden ingezet bij angsten, onvoldoende ontsluiting of heftige pijn. In de kraamtijd kunnen homeopathische middelen ondersteunen bij uitputting, slaapproblemen, borstontsteking, wondverzorging en baby blues. 

Homeopathic Detox (HDT) combineert klassieke homeopathie met homeopathische detox om het lichaam te helpen zich te ontdoen van belastende stoffen. Homeopathic Detox is gericht op het opheffen van blokkades, waardoor het herstelproces tot op celniveau op gang komt. Met homeopathische middelen in combinatie met orthomoleculaire voedingssupplementen en voedingsadvies worden opgeslagen belastende stoffen in het lichaam afgevoerd. Hierdoor worden de orgaanfuncties hersteld, zodat gezondheidsproblemen verminderen of verdwijnen.

Kom in balans met homeopathie

Foto's

Praktijk voor Klassieke Homeopathie De Lindebloesem in het kort

Soort homeopathie

Klassieke homeopathie

Behandelingen

Aanpak van leefstijl
Homeopathic Detox
Homeopathische geneeskunde
Voedingsrichtlijnen

Behandeling van klachten

ADHD en ADD
Allergie
Blaasontsteking
Burn-out
Depressiviteit
Emotionele overgevoeligheid
Faalangst
Gewrichtsklachten
Huidklachten
Klachten bij zwangerschap
Klachten tijdens de overgang
Maag-en darmklachten
Menstruatiepijn
Migraine
Onregelmatige cyclus
Overgevoeligheid
P.m.s
Paniekaanvallen
Ptss
Slaapproblemen
Stressklachten
Verdriet
Vermoeidheid
Woedeaanvallen
Ziekte van lyme

Overige diensten

Homeopathic Detox therapeut

Lid van Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH)

Ja

Team

Onze locatie

Praktijk voor Klassieke Homeopathie De Lindebloesem


Rembrandtstraat 56E 6521 MG Nijmegen
+31613829676 Klik om te bellen