Saffier natuurgeneeswijzen


Tamboerijn 92 4876 BT Etten-leur
06 39755216 Klik om te bellen

Op een natuurlijke manier van je klacht af
Beter in je vel, met meer energie
Inzicht in waar jouw klacht vandaan komt

Over Saffier natuurgeneeswijzen

Saffier natuurgeneeswijzen

Mijn naam is Kimberly Antens en Saffier natuurgeneeswijzen is mijn bedrijf. Gevestigd te Etten-leur, tussen Roosendaal en Breda.

Voor wie?

In mijn praktijk help ik mensen naar meer inzicht in het ontstaan van hun klachten, zichzelf beter te leren kennen, te leren luisteren naar zichzelf en daardoor beter te zorgen voor zichzelf en meer te leven naar hun diepste wensen. De natuurgeneeskunde en homeopathie werken hierin ondersteunend op de gezondheid, waardoor klachten geleidelijk aan verbeteren.

Waarom natuurgeneeskunde en homeopathie?

Als 3 jarige werd ik geconfronteerd met pfeiffer, waarna helaas de vermoeidheidsklachten bleven. Van een levendige peuter veranderde ik ineens naar een niet zo levendige peuter. Zowel bij de dokter als in het ziekenhuis kwamen allerlei mogelijke oorzaken voorbij, maar nooit werd er een duidelijke aanleiding voor mijn vermoeidheidsklachten gevonden. Uiteindelijk kreeg ik de diagnose "chronisch vermoeidheidssyndroom".

Altijd op zoek naar het 'maar mijn klacht moet toch ergens vandaan komen', namen mijn ouders me mee naar een Natuurgeneeskundige. Daar hoorde ik voor het eerst termen als "holistisch" (lichaam en geest vormen één geheel), "afvalstoffen" en "zelfgenezend vermogen". Hoe meer ik hoorde, hoe meer ik me erin verdiepte en hoe meer ik me besefte dat dit wereldbeeld precies aansluit bij hoe ik het altijd voor me gezien heb. Klachten zoals vermoeidheid willen iets vertellen, daar mogen we naar luisteren.

Vanaf dat moment, wanneer mensen aan me vroegen "wat wil je later worden?", was mijn antwoord: natuurgeneeskundige! Toen ik aan de opleiding begon volgde ik een tweejarige bachelor natuurgeneeskunde & homeopathie. Mijn passie voor beide werd me duidelijk en zo koos ik ervoor om beide specialisaties te volgen.

Op een natuurlijke manier van je klacht af!

Wil jij meer inzicht in waar jouw klacht vandaan komt, jezelf beter leren kennen, meer naar jezelf luisteren, beter voor jezelf zorgen, meer leven naar wat je écht wil diep van binnen en nu eindelijk van die vervelende klacht af? Laten we dan samen aan de slag gaan!

Foto's

Saffier natuurgeneeswijzen in het kort

Soort homeopathie

Klassieke homeopathie

Behandelingen

Aanpak van leefstijl
Homeopathische geneeskunde
Kruidengeneeskunde
Voedingsrichtlijnen

Overige diensten

Coaching
Geven van cursussen
Geven van lezingen
Geven van workshops
Natuurgeneeskunde

Onze locatie

Saffier natuurgeneeswijzen


Tamboerijn 92 4876 BT Etten-leur
06 39755216 Klik om te bellen