Terug

Altijd een verstopte neus kan homeopathie helpen?

Hetty

Beste homeopaten,

 

Mijn zoontje van 6 jaar heeft altijd een verstopte neus. Zijn neusamandel is al een keer geknipt, maar dat hielp maar even en de KNO arts zegt dat die nu niet aangegroeid is. Hij ademt altijd door zijn mond en daardoor is hij sneller moe. Zou een homeopaat hier iets aan kunnen doen?

 

Alvast bedankt,

 

Hetty


2 Antwoorden

Antwoord van De Kroon Klassiek Homeopaat Mw T Y

Beste mevr. Kuijsters,

 

In de klassieke homeopathie wordt altijd voorgeschreven op basis van totaliteit. Dat wil zeggen klachten in het heden en verleden, alle persoonsgebonden eigenschappen en de familie ziekte biografie. Dit houdt in dat 10 mensen/dieren met alle 10 exact dezelfde klacht  toch alle 10 een ander middel nodig kunnen hebben om tot genezing te komen, omdat het nu eenmaal verschillende mensen zijn.

 

Ik denk dat het een goed idee is omtrent de klachten van uw zoontje een klassiek-homeopaat te raadplegen.

 

met vriendelijke groeten,

Tanja de Kroon,

klassiek-homeopaat

Almere 


Antwoord van Praktijk klassieke Homeopathie SuSanna Oldersma

Naast een totaal middel zoals mijn collega hierboven al aangeeft kan het ook zijn dat uw zoon KNO klachten heeft die verband houden met de vaccinaties. Binnen de Cease therapie, dit is een onderdeel van de homeopathie, kijken we eerst of de klachten verband houden met de vaccinatie. Die klachten  "ontstoren" we en gaan dan verder homeopatisch behandelen.

 

Vriendelijke groeten,

SuSanna Oldersma,

Klassiek Homeopaat en Cease therapeut,

Nieuwkoop