Terug

Bestaat er iets van emotionele moeheid?

Manon

Hallo,

 

Ik ben al enkele maanden erg moe. Ik kan de klok rond slapen maar wordt niet uitgerust wakker. Ik heb bloed laten prikken, alles was oke. Vorig jaar, op 9 mei, kregen we bericht dat mijn moeder ernstig ziek was. Een week daarna kregen we bericht dat ze terminaal ziek was. Op 3 juli 2011 is mijn lieve moeder overleden. Ik denk zelf dat mijn klachten hier mee te maken hebben  maar ik weet niet goed wat ik aan mijn moeheid kan veranderen en ik hoop dat jullie me hiermee verder kunnen helpen.

 

Groetjes,

 

Manon


1 Antwoord

Antwoord van Praktijk voor Klassieke Homeopathie

Beste Manon,

op de eerste plaats is het belangrijk om fysieke oorzaken op te sporen. Daarbij is een uitgebreid bloedonderzoek belangrijk. U bent daarvoor al bij de huisarts geweest begrijp ik.

Het overlijden van uw moeder is natuurlijk een ingrijpende gebeurtenis wat met veel emoties gepaard gaat. Emoties en het verwerken ervan kosten energie. Iedereen verwerkt verlies op zijn eigen manier maar als u hierdoor lang klachten blijft houden zijn er in de homeopathie wel middelen die u daarbij kunnen helpen. De scherpe kantjes gaan er dan af en u kunt alles beter een plaatsje geven. Als dit een oorzaak is van de vermoeidheid zal deze daardoor waarschijnlijk ook minder worden.

Vriendelijke groet,

Lydia Wijlens-Meussen

Klassiek homeopaat