Terug

Dosering Argentum nitricum c30?

chenoa

In het verleden had ik las van angsten en nerveusiteit nu heb ik dasr weer last van.Ben toen naar homepaat gegaan en kreeg daarvoor argentum nitricum c30 granules/korrels moest dan  een korrel onder de tong dat heeft mijn eg geholpen wil het weer gaan gebruiken maar weet niet meer exact hoeveel korrels en hoeveel keer per dag onder de tong te doen.weet u misschien wat de dosering normaal is?

mvg chenoa 


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Homeopathische geneesmiddelen van een homeopaat worden voorgeschreven op een totaal beeld. Er zijn vele middelen die kunnen worden ingezet bij angsten en nerveusiteit. Wat toen heeft geholpen hoeft dus nu niet het passende middel te zijn. Mijn advies zou zijn om een homeopaat te raadplegen.

Maar, eenmalig een keer een korrel Argentum Nictricum C 30 nemen kan zeker geen kwaad. De hoeveelheid korrels is een beetje afhankelijk van de grootte van de korrels. Van korreltjes ter groote van een suikerkorrel zijn er 3 voldoende. Van de wat grotere korrels is 1 voldoende.

Als na het innemen van de ene dosis binnen een week geen reactie is opgetreden, dan zeker even contact met een homeopaat opnemen.