Terug

Hoe kan ik chronische netelroos verhelpen?

Lianne

Beste homeopaat,

 

Sinds 9 maanden lijd ik aan netelroos. Elke dag weer word ik ermee geconfronteerd. Ik ben sinds 8 maanden onder behandeling van een dermatoloog. Deze kan mij niet verder helpen: bloedonderzoek wees niets afwijkends uit. Het enige wat de dermatoloog nu doet is het voorschrijven van hoge dosis antihistamine (i.c.m. maarzuurremmer) en ik slik om de dag een lage dosis betamethason. Ondanks de medicatie heb ik elke dag last. Emotionele stress werd door mijn dermatoloog genoemd als grote trigger. Tot nu toe heb ik acupunctuur geprobeerd, zonder resultaat en ik heb 2 weken geleden het middel Mercurius voorgeschreven gekregen door een klassiek homeopaat. Helaas merk ik geen verbetering.

 

Ik vraag me nu af wat ik mag verwachten van homeopathie en hoop zoveel mogelijk reacties van homeopaten te ontvangen zodat ik alle reacties met elkaar kan vergelijken. Door al verschillende malen een teleurstelling te hebben moeten verwerken doordat medicijnen of alternatieven niet werkten, ben ik erg wantrouwend. Ik wil álles wel proberen om van die verschrikkelijke netelroos af te komen, maar er moet wel een goede kans op verbetering/genezing aanwezig zijn. Grote beloftes en geen tot weinig resultaat doen mij alleen maar meer lijden...

 

Hopelijk kan iemand mij helpen?

 

Lianne


1 Antwoord

Antwoord van Alternatieve Artsenpraktijk voor Klassieke Homeopathie

Beste Lianne,

 

Een homeopaat zoekt een middel  dat bij jou en je klacht past.  Soms is het eerste middel gelijk het goede middel, soms pas het derde en soms wordt het/jouw middel helaas niet gevonden, dus het feit dat je eerste middel niet gelijk werkt is niet zo verbazingwekkend. De kans dat  het juiste middel wordt gevonden is in sterke mate afhankelijk van de ervaring van de behandelend homeopaat.Dus vraag aan je homeopaat  wat zijn/haar verwachtingen zijn en hoeveel jaar hij/zij ervaring heeft. Kom je er uiteindelijk niet uit/ blijft het resulttaat negatief, neem dan contact met me op voor een nadere toelichting en voor een voorstel tot behandeling mijnerszijds  Mijn tel nr is:    06 26 72 45 36   (of 053- 4313136)

Met vriendelijke groet,

BJ Otten, arts voor klassieke homeopathie ( sinds 1985 )