Terug

Homeopatische geneesmiddelen in combinatie met regulieren geneesmiddelen?

Nadia

Hallo,

 

Ik ben een meid van 19 jaar. En ik zit al lange tijd met een dringende vragen!

 

 

Ik weet namelijk via een homeopaat in Engeland dat de volgende drie medicijnen een halscysste in de hals, verdikte halskliertjes in de hals, en dikke lymfeklieren kunnen laten "verdwijnen". Namelijk deze 3 medicijnen:

- Calcarea Fluorica c 330

- Conium Maculatum c30

- Phytoalacca decandra C30.

 

Hij heeft mij geadviseerd om 3 maal daags van elk middel 3 granules in te nemen. Dus 9 granules per dag in totaal. Maar mijn vragen aan u zijn: 1) Mag ik wel zoveel granules per dag nemen? 2) Mag ik 9 granules nemen per dag in combinatie met het reguliere geneesmiddel nexium? 3) En mag ik er dan ook nog axium multi extra vitaminen bij in nemen? 4) En mag ik ook nog tussistin hoestdrankje erbij in nemen van het merk vsm?5) En tot slot mag dat ook in combinatie met oscillococcinum voor griep? Van het merk Boiron. 6) En mag ik ook nog glucosemine krachtig innemen van het etos merk? Sorry als het u allemaal te veel en onduidelijk is geworden maar ik wil echt heel graag een antwoord op mijn vragen.

 

 

Groetjes Nadia!!


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

De behandelwijze is mij vreemd, immers homeopaten kijken naar het totaalbeeld van de patient. Dit betekent doorgaans dat 2 mensen met zo goed als dezelfde klacht toch totaal verschillende middelen nodig hebben. Belangrijk daarbij is om de oorzaak van de cyste op te sporen.

Mijn advies is dus, ga op consult bij een homeopaat bij jouw in de buurt, die via een beroepsvereniging werkt( dan weet je dat die goed is en als extra voordeel wordt het consult plus medicatie ook nog ( deels) vergoed)

ga niet zelf doktertje spelen, zelfs extra vitaminen kunnen symptomen geven als je ze eigenlijk niet nodig hebt.

Hopelijk heb je hier wat aan.

Met vriendelijk groet, Inge kolkman klasseik homeopaat te Lichtenvoorde