Terug

Is cholesterinum slecht voor lange termijn?

Sandy W.

Beste homeopaten,

 

Ik heb net van mijn huisarts gehoord dat mijn cholesterol verhoogd is (dit zit in mijn familie) en hij wilde dat ik Simvastatine zal gebruiken maar mij het lezen van de bijwerkingen heb ik besloten om een andere aanpak te proberen: homeopathie.

 

Ik gebruik al Omega 3, 6 & 9 en ga beginnen met Cold Press Flax Oil en heb ook Cholesterinum besteld. Op enkele websites had ik gelezen dat Cholesterinum niet voor lang termijn gebruik is bedoeld en ik vraag mij of is dit wel of niet waar of is er een betere remedie/aanpak voor dit probleem.

 

Alvast bedankt!


1 Antwoord

Antwoord van Eefje van Gemert :Praktijk voor klassieke Homeopathie

Een middel voor uw algehele klachten wat bij U past zal ook het cholesterol kunnen verbeteren als het lichaam dit als een schadelijke klacht ervaart. Verder kan natuurlijk een gezonde leefwijze/eetwijze eraan bijdragen. Ik ben niet bekend met het Cholesterinum. Eigenlijk is de hele aanpak die je noemt niet klassiek homeopatisch.... Je hebt duidelijk niet een homeopaat geraadpleegt hierover. Wil je een echt genezend effect voor langere termijn ,zal via een homeopaat een passend middel gezocht moeten worden,als de aanpassing /toevoegingen via voeding niet voldoende blijken. Groetjes Eefje van Gemert. Klassiek Homeopaat in Tilburg (telnr 013-5353112)