Terug

Is er een homeopathische middel voor astma bij jonge kinderen?

Brouwer

Onze zoon kreeg Salbutamol en QVAR als medicatie voorgeschreven gekregen ter bestrijding van allergie/astma/ademhalingsproblemen, hij was toen nog geen vier jaar oud.

QVAR heeft verschillende bijwerkingen, vooral bij jonge kinderen, sommige zichtbare bijwerkingen waren:  slecht slapen, valt overdag in slaap, ademhalingsproblemen vooral 's nachts, geen groei in gewicht en lengte, nervositeit, snel geirriteerd, geen concentratie, deze waren zichtbaar bij onze zoon.

 

We hebben de medicatie van QVAR verminderd, zijn keel en neus amandelen zijn verwijderd en we zijn met QVAR gestopt vanwege de bijwerkingen. We gebruiken nog wel Salbutamol voor acute ademhalingsproblemen, maar niet dagelijks. Een paar maanden geleden kreeg hij weer last van zijn longen (vocht) en kreeg hij een antibiotica voorgeschreven. Dat hielp. Onze zoon is nu 5 jaar en 2 maand.

 

We hebben nog geen homeopathische middelen gebruikt. Is er een homeopathisch middel dat  astma kan voorkomen?

 


2 Antwoorden

Antwoord van Klassieke homeopathie Haren, Coby Tjassing

Dhr/Mvr Brouwer

De medicijnen die u noemt zijn inderdaad medicijnen die veel bijwerkingen hebben. Goed dat u zich daar bewust van bent en probeert te verminderen. Doch dan zie je ook vaak dat de klachten weer terug komen. Dit komt omdat de reguliere medicatie wel de klachten heeft onderdrukt waardoor het leek of uw zoon weer gezond was, maar niet echt heeft genezen. Homeopathie kan in de situatie van uw zoon veel betekenen . Als u besluit om bij mij te komen zou ik een combinatie van behandelmethoden toepassen, nml de CEASE therapie  om de diverse reguliere medicijnen te ontstoren(ontgiften) en de astmaklachten te behandelen met de methode van de ziekteclassificatie. Ik wil u daar graag meer over vertellen zodat u kunt besluiten of dit bij u goed voelt.

 

Vriendelijke groeten,
Coby Tjassing
Praktijk Klassieke Homeopathie
0641143698
Zie ook mijn website
www.klassiekehomeopathieharen.nl.
like mijn facebookpagina
www.facebook.com/HomeopathieHaren.
 

 


Antwoord van Homeopathie Praktijk Emmen & Klazienaveen

Ik sluit me bij Coby aan. Er zijn diverse mogelijkheden om uw zoon te helpen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Simone van der Heide 

Homeopathie Praktijk Emmen & Klazienaveen 

06-41794032

0591-649580