Terug

Kan een homeopaat helpen bij onrustig gedrag?

Lenie

Beste homeopaten,

 

Onze kleinzoon van 7 jaar is erg onrustig en kan niet lang stil zitten. Op school krijgt hij daar steeds meer problemen mee. Ook luistert hij niet goed door dat drukke gedrag. Kan een homeopaat daar iets mee?

 

Alvast bedankt,

 

Lenie


1 Antwoord

Antwoord van Klassieke homeopathie Haren, Coby Tjassing

Hallo Lenie

Druk gedrag kan diverse oorzaken hebben. Van belang is zijn leven door te lopen in een uitgebreid consult. Problemen  en medicatie zwangerschap, hoe groeit hij op,hoe is zijn gedrag in de verschillende situaties, ik noem maar een paar dingen die van belang zijn.

Ik zou zeker adviseren naar een homeopaat te gaan, bij voorkeur naar een homeopaat met ruime ervaring met ontstoren van oa vaccinatie(CEASE therapie).  U kunt zelf al wat doen door met visolie te starten, bv van Minami( Mor Epa) of El Mare. Let op het eten, vermijd zoveel mogelijk zoet en snel verteerbaar eten.

Zeker als ze op school gaan vragen om diagnostiek zou ik u adviseren eerst naar een homeopaat te gaan. Kans is dan groot dat het etiketje ADHD wordt geplakt en uw kleinzoon ritalin o.i.d. krijgt voorgeschreven. Die medicatie is echt niet goed!!  Succes en Vriendelijke groeten Coby Sinnige