Terug

Kan gebruik van Sabine D4 helpen bij het innestelen van een embryo?

E. Martina

Beste meneer/mevrouw,

 

Ik heb een vraag over het gebruik van het middel Sabine D4. Wat ik begrijp kan het helpen bij het innestelen van een embryo. Is dit zo en kan ik het zonder meer innemen? Ik gebruik op dit moment een goede (natuurlijke) mulitivitamine voor zwangere vrouwen, omega 3 en 6 (geen borgaeolie), tarwekiemolie, bioctasol en Dong Quai. Ik merk dat mijn lijf in topconditie is, daar is het allemaal sowieso goed voor. Verder zorg ik uiteraard goed voor mijn lijf met gezond eten, geen alcohol, voldoende rust en niet roken.

 

Voor de volledigheid: wij zijn op dit moment net weer begonnen met een cryoterugplaatsing in natuurlijke cyclus. Zowel bij mij als mijn partner is er geen medische reden waarom zwangerschap uitblijft.

 

Ik hoop dat iemand mijn vraag kan beantwoorden.

 

Vriendelijke groeten


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste mevrouw Martina,

 

het zou kunnen dat Sabina D4 er voor gezorgd heeft dat een vrouw toch zwanger heeft kunnen worden, dan was Sabina D4 het geneesmiddel wat zij nodig had.Onvruchtbaarheid hangt samen met iemands constitutie en kan klassiek homeopathisch behandeld worden. Een grondige constitutionele anamnese is nodig om het juiste geneesmiddel voor u te bepalen want er worden binnen de klassiek homeopathische praktijk 91 geneesmiddelen ingezet bij onvruchtbaarheid van de vrouw en Sabina is er daar 1 van.Er is dus een kans van 1 op 91 dat Sabina het juiste middel is en die kans wordt nog kleiner omdat ook van belang zijn: de potentieschaal (D, C of LM) en binnen de potentieschaal de potentiegraad, de vorm van innemen (korrel of oplossing) en tot slot de frequentie van innemen.Uw partner zal bereidt moeten zijn om zelf ook een klassiek homeopathische constitutiebehandeling te ondergaan omdat er bij u beiden geen medisch aanwijsbare redenen gevonden zijn. 
Als u meer informatie wilt neemt u dan gerust contact met me op.En zie ook mijn website www.omeos.nl

 

Met vriendelijke groet,Paul EngelenKlassiek homeopaat