Terug

Kan homeopathie helpen bij black-outs?

Jeen

Beste homeopaten,

 

Bij een opwinding krijg ik daarna, of de andere dag last van lichte scheuten hoofdpijn. Die opwindig komt soms tegen m'n vrouw, over meningsverschil. Gebruik al drie jr. medicijnen; Lamotrigine Actavis - Disper 600 mg. 2 x per dag. Die m'n héle lichaam (zenuwen) van m'n voeten - geheugen kapot vreten!

 

Want m'n voeten zijn al gevoelloos, m'n geheugen is ook slechter geworden, en m'n armen (polzen) zijn een stuk dunner (idem) m'n scheenbenen tot m'n knie, evenwichtstoornis!! Het is niet niks. Dan nog "Atroze", ik wil er niet over klagen, want er zijn veel ergere dingen in de wereld!  Maar ik moet toch wel verklaren wat ik na een black-out met de wagen heb over gehouden. Dan soms vermoeidheid en last van m'n rug na te lang staan.

 

Dus ik (als gepensioneerd beroepschaufeur lijndienst) mag een jr. niet rijden. Ik ben onder controle bij een neuroloog. Maar ga denk 'k maar 's een andere neuroloog nemen, want deze zegt weinig. Als het afwezig zijn bij mij maar kan worden weggewerkt, ben ik rijk en tevreden. Daar heb ik veel voor over. Mag dus best wat kosten, als het maar vruchten afwerpt!

 

Dank voor een antwoord,

 

Met vriendelijke groeten,

 

Jeen

 


1 Antwoord

Antwoord van De Kroon Klassiek Homeopaat Mw T Y

Dag meneer jeen Buis,

 

Waarom gebruikt U een anti-epileptica ? is dit voorgeschreven op de door U omschreven klacht of is de klacht ontstaan na Lamotrigine ?

 

mvrgr

Tanja de Kroon

klassiek-homeopaat

almere