Terug

Kan homeopathie helpen bij extreme pijnen?

Mevr. de laat

Beste homeopaten,

 

Mijn zoon van 35 jaar heeft altijd pijn in z'n nek, schouders, rug en nu ook in z'n enkels. Volgens de 1ste arts is alles versleten en dus niks meer aan te doen. Volgens de 2e arts heeft hij hypermobiliteit en omdat hij jaren toch wel zwaar werk heeft verricht heeft zijn lichaam hier heel veel mee geleden en ook die arts zegt dat er niks aan te doen is. Mijn advies aan mijn zoon is nu probeer eens een homeopaat. Mijn vraag is nu, is hier misschien met homeopathie iets aan te doen?

 

Met vriendelijke groet,

 

Mevr. de Laat


1 Antwoord

Antwoord van De Kroon Klassiek Homeopaat Mw T Y

Beste mevr v.d. Laat,

 

geen enkele klassiek-homeopaat  kan voor 100% aangeven of er genezing zal optreden. Wordt dat wel gedaan dan krab ik mijzelf achter mijn oren.

Uw zoon is wel erg jong voor deze klachten/slijtage. Vaak is dit synoniem voor : je moet er mee leren leven.

Een klassiek-homeopaat zal altijd op zoek gaan naar een oorzaak. Daartoe dient een anamnese te worden afgenomen en zijn er vervolgconsulten. Ik kan U 2 dingen aanraden: Vindt een ervaren homeopaat bij U in de buurt ( zie NVKH) en laat uw zoon tevens naar een osteopaat gaan. Mocht U in de buurt van Almere wonen dan kan ik U van harte Kees Rietbergen aanbevelen. Dit is een osteopaat waar ik mee samenwerk en naar vole tevredenheid.

 

met vriendelijke groeten

Tanja de Kroon

Almere