Terug

Kan homeopathie helpen bij Pfeiffer?

Lieke

Beste homeopaten,

 

Aantal jaren geleden Pfeiffer gehad en nu voor de tweede keer. In de tussentijd erg last van chronische vermoeidheid, dat gepaard gaat met spanningsklachten (last van spieren door gespannend houding, hartklopping, benauwd etc.). Ik zou erg graag met homeopatie verder willen, maar ik vind het lastig om te kijken welke nu een goede is, omdat er op internet zo veel verschillende opties zijn.

 

Alvast bedankt!

 

 


2 Antwoorden

Antwoord van Alternatieve Artsenpraktijk voor Klassieke Homeopathie

Ik adviseer je om naar de  site van de VHAN te gaan (www.vhan.nl) Hier krijg je objectieve informatie en kun je een homeopische arts in jouw regio/plaats vinden.


Antwoord van Eefje van Gemert :Praktijk voor klassieke Homeopathie

Het maakt niet uit wie je kiest ,als ze maar aangesloten zijn bij een van de overkoepelende bonden. NVKH / VHNK / NOKH.Deze stellen allen dezelfde eisen aan kwaliteit van de klassieke homeopaat en worden vergoed als je dit in je pakket hebt zitten.

Probeer via hun website te kijken wie je het meeste aanspreekt,bekijk hun foto.Ga uit van je intuitie,dan zit je vaak goed.Makkelijk is ook wel, vind ik ,dat je er niet te ver voor hoeft te reizen,maar dat is voor jou persoonlijk.Bel er anders eens een op !En bedenk dat je nooit vast zit aan iemand.Mocht het niet klikken of niets doen .Ga dan verder op zoek.

Succes Eefje van Gemert.Homeopaat in tilburg.