Terug

Kan homeopathie helpen bij zere huid?

Willemien

Beste homeopaten,

 

Sinds enkele jaren heb ik last dat mijn huid zeer doet als ik in bed lig. Een beurs gevoel, anders kan ik het niet omschrijven. Eerst was het alleen 's morgens, maar nu is het altijd. Ik slaap goed, maar als ik eens wakker lig heb ik behoorlijk last. De huisarts had geen idee en stuurde me door naar een Cesartherapeute. Ze had het idee dat het spanning was. Maar na 18 behandelingen om een betere houding te krijgen en ontspanningsoefeningen te leren veranderde er niets. We hebben een nieuwe matras (Tempur) aangeschaft, maar dit veranderde ook niets. De therapeute stuurde me door naar een chiropracticor. Dit heeft ook niets geholpen. Daarna stuurde de huisarts me naar een reumatoloog. Alles nagekeken. Bloed was goed, foto's rug en longen waren goed. Een kopie van het rapport van de reumatoloog heb ik meegekregen. Zelf dacht ik dat het de overgang was (ik ben 56 jaar), maar daar wilde de dokter niets van weten: "wat is de overgang?". Kan homeopathie helpen?

 

Alvast bedankt,

 

Willemien


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo,

Ik ben klassiek homeopaat en voor deze klachten kunt u heel goed bij een homeopaat terecht. Juist omdat er tot op heden niets aantoonbaars gevonden kan worden.

In de homeopathie behandelt men de totale mens. Naast het in kaart brengen van de klachte, kijkt de homeopaat naar voedingsvoorkeur, temperatuursgevoeligheid, angsten, slaappatroon, hoe gaat iemand om met emoties, is er een moment aan te wijzen, waarop de klachten zijn begonnen etc. etc.

Op grond van dit totaalbeeld schrijft hij een homeopatisch geneesmiddel voor, wat het beste bij uw klachten past.

 

Met vriendelijke groet,

Emmy van de Wiel

OASE homeopathie Purmerend