Terug

Kan homeopathie mijn klachten verlichten?

Chim

Beste homeopaten,

 

Ik zal graag informatie willen over wat homeopathie kan bijdragen in het verlichten van mijn klachten.

 

Ik ben nogal stressgevoelig, al heb ik dat niet altijd door. Ik kan het vaak "meten" aan spierspanning. Mijn kaken staan stijf op elkaar, mijn schouders "tot aan mijn oren", ik druk me overal in (met liggen, zitten, benen over elkaar, als ik slaap krijg ik het voor elkaar me tot aan of "in" de muur te drukken aan het hoofdkussen), erg gebalde vuisten.

 

Om een iets beter beeld te geven heb ik een aantal andere "dingen" erbij, die een belangrijke oorzaak (kunnen) zijn van mijn spierspanning. Ik heb last van adhd, een persoonlijkheidsstoornis en een eetstoornis.

 

Ik hoop dat jullie iets voor mij (en anderen) kunnen doen.

 

Alvast bedankt,

 

Chim


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo Chim,

 

deze klachten zijn heel geschikt om mee naar een homeopaat te gaan. In een homepathische behandeling worden alle klachten samen behandeld. Het zal niet snel overgaan en niet allemaal tegelijk, maar het spanningsgevoel zou wat mij betreft als eerste dienen te verdwijnen. Hierdoor zal je nachtrust (heel belangrijk!) verbeteren waardoor je je ontspannener gaat voelen. Gedurende de behandeling is het waarschijnlijk dat je beter zicht en grip gaat krijgen op situaties die je stress bezorgen.  Zodoende kun je dan zelf gaan werken aan het beter leren omgaan met stress situaties.

Als verpleegkundige deed ik veel ervaring op met mensen met een persoonlijkheidsstoornis en ik ben steeds meer van mening dat we met homeopathie hiermee ook goede resultaten kunnen bereiken.

 

Marian van Diem

Klassiek Homeopaat

tel 013/5302025