Terug

Kan ik Apris Mellifica D6 altijd gebruiken?

Karin

Hallo,

 

Ik heb nu vier keer een onsteking van de bartholinische klier gehad. Eerste keer vanzelf gesprongen, tweede keer een drian gehad, derde keer operatief verwijderd maar niet de hele klier. Nu is mijn vraag is apis mellifica een goed middel om te voorkomen dat ik weer een onsteking krijg? En kan ik dit elke dag slikken of alleen als het weer op komt zetten/

 

Groet, Karin


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo Karin,

Ik denk dat apis mellifica een goed acuut middel is bij zwelling, roodheid en de vraag is dan of het past bij de beschrijving die je maakt. Ik denk dat je moet kijken naar waar komt de ontsteking vandaan in het lichaam en onder welke omstandigheden komt het op. Hier kan dan een ander middel of middelen uitkomen die passend zijn bij de beschrijving die je maakt. 

 


Antwoord van Karin

Hallo,

ik heb geen idee waar door de bartholinische klier gaat onsteken?? in het ziekenhuis hebben de gyneacologen hier ook niet echt een verklaring voor, het is pech hebben.

Mijn eigen idee is dat het met de weerstand te maken heeft en druk zijn, maar zeker weten doe ik dit ook niet.

Dus blijft moeilijk om hier een verklaring en oplossing voor te vinden.

Je kunt de hele klier weg laten halen als het niet onstoken is, maar of ik daar op zit te wachten.

 

Groetjes Karin 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo Karin,

Ik zou kiezen voor een behandeling waarbij de ontstekingstendens wordt meegenomen in de ziektegeschiedenis. Ik werk op deze manier, hiermee verhoog je de weerstand en kan het lichaam reageren zoals het zou moeten reageren. Door middel van de ziekteclassificatie kan je inzicht krijgen in de ziektegeschiedenis. Er zijn een aantal homeopaten in Nederland die via de ziekteclassificatie werken.  

Met vriendelijke groet,

Bianca