Terug

Kinderen altijd ziek, is er wat aan te doen?

T. van Rossum

Beste homeopaten,

 

Wij zijn de gelukkige ouders van 3 kinderen, een jongetje van 4 jaar en 2 meisjes van bijna 3 en bijna 1 jaar. Onze zoon is vanaf zijn geboorte tot dat hij 1.5 jaar was iedere maand ziek geweest, daarna om de week. Het oudste meisje is vanaf haar geboorte om de week ziek. Het gaat dan niet om ernstige ziektes, maar 3-4 dagen (hoge) koorst met braken, diarree, verkoudheden. Bij de oudste zijn de keel en neusamandelen verwijderd en hij is uitgebreid onderzocht door de kinderarts (incl. verschillende keren bloedonderzoek) maar daar is behalve zijn lage Hb niets uitgekomen. Bij het oudste meisje zijn de neusamandelen geknipt.

 

Inmiddels worden we er een beetje hopeloos van: er is niets aan de hand, maar toch zijn onze kinderen met tussenpozen van maximaal anderhalve week ziek. De jongste is vreemd genoeg op wat verkoudheden na nog nooit ziek geweest. Zou een homeopatisch arts misschien iets voor onze oudste 2 kunnen betekenen?

 

Alvast bedankt,

 

T. van Rossum


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste ouders, ik ben geen homeopatisch arts, maar wel een homeopatische therapeut met een 6-jarige HBO opleiding.

In de homeopathie wordt niet alleen gekeken naar de klachten van het moment, maar ook naar de periode ervoor, dus wanneer de klachten zijn ontstaan.

U zegt dat uw zoon al vanaf zijn geboorte ziek is, dus dan zou ik willen weten wat er in de zwangerschap is gebeurd. Heeft u medicijnen geslikt, of iets emotioneels meegemaakt? Hoe heeft uw zoon op de inentingen gereageerd? Het kan nl. zijn dat hij homeopathisch ontstoord moet worden. Het gaat te ver om dit via deze mail toe te lichten, maar ik ben bereid om u telefonisch te woord te staan met uw eventuele vragen.

Vriendelijke groet, Marjon Heij.

tel:06-28333458