Terug

Mijn dochter van 5 jaar is erg vaak ziek (koorts, oorpijn, keelpijn etc)?

Marlies

Hallo,

 

Ik heb een vraagje mbt mijn dochter van 5 jaar. Zij is erg vaak ziek. Ze klaagt dagelijks over pijn in haar buik, niet lekker voelen en heeft regelmatig (zeker een keer in de twee weken) koorts of verhoging. Het lijkt wel alsof ze alles oppikt wat er rondhangt in de lucht. In de afgelopen anderhalve maand is ze zelfs drie keer flink ziek geweest met hoge koorts (40 graden). Ik vind ook dat ze altijd vrij weinig energie heeft (is snel moe en vaak moe). Is dit normaal? Ik maak mij hier zorgen over!

 

Alvast heel erg bedankt voor het beantwoorden van de vraag.

  Groetjes van Marlies Peters


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Marlies,
op wat je schrijft over de gezondheidstoestand van je dochtertje en besluit met de vraag of dit normaal is, is mijn antwoord: nee, dit beschouw ik als niet normaal en als niet gezond, en je maakt je terecht zorgen. Hoe lang is dit gaande? Wat zijn de bevindingen van je huisarts?

Juist jonge kinderen zouden het toonbeeld van vitaliteit en levenslust moeten zijn. En als ze ziek zijn, wat natuurlijk voorkomt maar niet zo frequent als bij jouw dochtertje, dan lost hun immuunsysteem dat slagvaardig op met een passende koorts en daarna knappen ze zienderogen op. En heeft hun immuunsysteem er van geleerd, is er rijper door geworden.

Koorts op zich is een vitale en gezonde reactie, maar het lijkt er op dat het immuunsysteem van je dochtertje die slagvaardigheid onvoldoende heeft om weer in een gezonde toestand te komen en die te behouden.
De klassieke homeopathie is de geneeskunst bij uitstek die de levensprocessen, waarin het immuunsysteem een centrale plek heeft, weer op orde brengt, slagvaardiger maakt.
Na een goed uitgevoerde constitutiebehandeling volgens de regels van de klassieke homeopathie, mag je een duurzaam betere gezondheidstoestand verwachten; zo werkt de klassieke homeopathie ook preventief door.

Marlies, wil je een meer op jouw dochtertje toegespitst en meer bruikbaar antwoord, dan heb ik meer informatie van je nodig.
Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via 038-7503571 of 06-40289590 voor een orienterend gesprek.
Met vriendelijke groet,
Paul Engelen
Klassiek homeopaat.
Omeos, praktijk voor klassieke homeopathie.

Geregistreerd lid van beroepsvereniging NVKH.