Terug

Overactieve slijmvlies aan 1 kant van de neus, kan homeopathie helpen?

Marlin

Hallo,

 

Ik heb al maanden last van een overactieve slijmvlies aan 1 kant van mijn neus. Ik snuit de hele dag mijn neus, de zakdoeken zijn niet aan te slepen. Ik ben bij een kno arts geweest, deze heeft een scan laten maken, maar er was niets op te zien, dus hij kon niets voor mij betekenen. Hij raadde aan om naar een tandarts te gaan, omdat het misschien verband heeft met een wortel van een kies, maar zelf denk ik dat het dat niet is. Het lijkt net of ik allergisch voor iets ben, maar hier ben ik ook op getest. Ik word stapeldol van het hele dag mijn neus snuiten. Wat zou ik blij zijn als u de goude tip voor mij heeft. Ik hoop dat mijn verhaaltje duidelijk is.

 

In afwachting van een antwoord.

 

Met vriendelijke groeten.

 

Marlin

 


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo Marlin,

 

Het lijkt er inderdaad op dat u ergens overgevoelig voor bent. Bij testen komt een allergie er lang niet altijd uit. Het lichaam begint vaak pas klachten te vertonen als er meerdere factoren tegelijk aanwezig zijn die de balans verstoren. Het is goed om eens terug te gaan naar de tijd dat uw klachten ontstaan zijn. Wat heeft er in die tijd of de tijd er vlak voor gespeeld? Wat heeft u in die tijd zo veel energie gekost?

Klassieke homeopathie kan helpen u weer in balans te brengen. Neem contact op met een klassiek homeopaat bij u in de buurt.

 

Marjo Oosterbaan

Amersfoort