Terug

Overgang verschijnselen?

A.

Ik heb last van flinke opvliegers zowel overdag en 's nachts. Ook heb ik vaak lichte hoofdpijn. Ik heb Imea geprobeerd, maar dit helpt niet. Is er een homeopathisch middel, wat mij kan helpen? Heb wel dingen gelezen, maar wil niet van alles uitproberen.  Daar ik er geen verstand van heb.

 


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Ja er zijn zeker homeopatische middelen die helpen bij overgangskachten. Kassieke homeopathie is een individuele geneeswijze en een ieder met overgansklachten krijgt dan ook een eigen middel wat specifiek bij haar klachten past. Er komst dan weer meer evenwicht en u krijgt meestal ook weer meer energie. Voor meer informatie kunt u ook op mijn site kijken. www.honama.nl Vriendelijke groet, L. Jansen, klassiek homeopaat.


Antwoord van Hester Penneweert Klassieke Homeopathie & Voedingsadvies

In de homeopathie zijn er middelen die werken op de hormonale onbalans die de opvliegers veroorzaken en middelen die ondersteunen bij de specifieke symptomen zoals flushes met stuwing naar het hoofd en overmatige transpiratie. Niet iedereen heeft precies dezelfde klachten. Daarom wordt de homeopathische behandeling precies afgestemd op uw specifieke symptomen. Ook voeding kan invloed hebben op overgangsklachten en het is belangrijk om ook daar naar te kijken. Voor meer informatie. Hester Penneweert - Klassiek Homeopaat Apeldoorn

www.penneweerthomeopathie.nl