Terug

Slaapapneu en obesitas

Maurien

Hallo 

Ik heb een zoon van 7 jaar waarbij slaapapneu is ontdekt een jaar geleden.

Omdat dit te laat is ontdekt is hij langzaam van een gezonde jongen veranderd in een obesitas jongen.

We krijgen zijn gewicht niet omlaag en zijn ten einde raad.

Ook wil hij graag van zijn apneuklachten en apparaat af.

Tevens is het een zeer sensitieve overbezorgde jongen 

Is homeopathie een middel om hem te helpen?


4 Antwoorden

Antwoord van Klassieke homeopathie Haren, Coby Tjassing

Hallo Maurien

De vraag is waarom slaapapneu is opgetreden. Daarvoor is zijn totale levensloop wat betrefd zowel persoonlijke ontwikkeling als zijn gezondheid van belang. Ik verwacht dat klassieke homeopathie zeker deze situatie zal verbeteren , dus ga ervoor!


Antwoord van Maurien

Bedankt voor u antwoord. Mijn zoon is op jonge leeftijd van 8 maand voor het eerst geopereerd aan zijn neusamandelen dit is 3x gedaan tot zijn levensjaar van 3 jaar inclusief buisjes in de oren. Hij had mega keelamandelen maar deze zijn er nooit uitgehaald omdat hij nooit een keelontsteking had. Uiteindelijk begon hij te groeien zonder verklaarbaar reden. Met 6 jaar ben ik bij een kno arts terrecht gekomen die aangaf dat hij slaapapneu heeft ontwikkeld door de obstructie van zijn keelamandelen. Deze zijn er per direct uitgehaald. Maar het kwaad was al geschiedt. Hij had ernstige apneu ontwikkeld. 100 stops per uur een een overgewicht van neer dan 10 kilo. Nu met cpap gaat het heel goed stops van 1.1 per uur het enige wat nog rest is zijn overgewicht wat maar niet wil zakken wat we ook proberen. Verder ben ik ervan overtuigd dat hij nog iets medisch heeft denkende aan de schildklier. Dit zit tevens ook in de familie maar de artsen zeggen van niet. Zijn leptine is weg hoog maar ook daarvan zeggen ze dat het door zijn overwicht komt. Ik geloof er niet in en ben dus zoekende. Klachten als duizeligheid en zelf laagbeeld komen ook om de hoek kijken. Hij raakt zo in een sociaal isolement. En een kind moet kind kunnen zijn. Vriendelijke groet ,Maurien


Antwoord van Klassieke homeopathie Haren, Coby Tjassing

Hallo Maureen je geeft nu al in je reactie aan dat dit niet zomaar is ontstaan, er is al het een en ander gebeurt in zijn toch nog korte leven.

Bij een homeopaat is deze hele "geschiedenis" van belang. En wordt vanuit daar een middelenkeus gedaan.

Zoals al geschreven, ik verwacht dat er veel winst te behalen is met klassieke homeopathie.

Groet Coby


Antwoord van Maurien

Bedankt. Ik zal een afspreekt inplannen via de site