Terug

Slijmhoest bij zoontje van 5?

simone jas

Beste homeopaat,

 

Ik zit met een heel vervelend probleem en  weet niet zo goed meer wat ik nu moet doen of nog kan doen.

 

Mijn zoontje van bijna 5 jaar is al meer dan een jaar erg vol,en dan alleen zijn bovenste luchtwegen. Zijn longen zijn schoon, want daar zijn foto’s van gemaakt en daar was niets op te vinden. Toch hij heeft een erg volle slijm hoest waar geen einde aan komt, ik heb echt alles al geprobeerd alle hoestdranken en slijm oplossers (bisolvon). Hij heeft zelfs een prednison kuur gehad en heeft een puffer de flixotide 125 (4x puffen 2x2 zeg maar).

Zijn keel en neus amandelen zijn er uit gehaald in juli 2010 maar lijkt niets te helpen. Hij ziet altijd witjes en is veel moe (of hij ziet er moe uit). Heeft al een aantal keren een pseudokroep aanval gehad, variërend van een erg zware (ziekenhuis opname)tot een lichte aanval. Ook loop ik al een jaar bij een kinderarts en zelfs na heel vaak bloed prikken en onderzoeken komt en niets uit. Eerst zei de kinderarts dat het moest slijten, maar na een jaar is ze nu toch van mening dat het niet vanzelf weg gaat, maar wat het is weten ze niet.

Nu moet ik weer terug naar de KNO-arts en als daar niets uit komt, denkt de kinderarts over een slik foto. Heeft iemand daar ervaring mee (bij kinderen)?

Maar al met al ben je weer een hele tijd verder en hoest mijn mannetje nog steeds zo erg. Mijn moeder hart breekt soms zo.

Kan homeopathie hem helpen ??? 

 

Alvast erg bedankt voor het lezen en sorry voor het lange verhaal

 


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Homeopathie zou Uw zoontje zeker kunnen helpen, gezien het feit dat de klassieke homeopathie voor schrijft op de individuele klachten en daarmee de disbalans van het organisme aan pakt. Dat is het belangrijkste voor een homeopaat, om de balans weer te herstellen en daarmee de oorzaak aan te pakken. Klassieke homeopathie kent geen bijwerkingen  en is gericht op het hele organisme waardoor hij door de behandeling ook beter in zijn vel komt te zitten. maakt U een afspraak met een Klassiek homeopaat bij U in de buurt voor een intake gesprek en ik wens U veel succes.

 

Met vriendelijke groet,

A.Schrauwen-van Eijk


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Simone

 

Ik hoop dat je inmiddels de weg gevonden hebt naar een klassiek homeopaat, want dat zou ik zeker doen! Als de allopathie de oorzaak niet kan vinden van het probleem en uw kind maar steeds niet oppakt moet er een andere (emotionele) oorzaak ten grondslag aan het probleem liggen. Bij de klassiek homepaat belasten we het kind niet met allerlei onderzoeken en analyses door middel van gesprekken, maar we kijken naar de gedragingen van het kind, zijn gedragm zijn slaappatroon, zijn eetgewoontes en proberen op die manier te kome tot zijn uniek zijn. Op dat stuk wordt het passende geneesmiddel gegeven.

Laat eens horen of u de stap al gezet hebt. Beel verzekeraar vergoeden uw consult (gedeeltelijk of helemaal).Uw kind zal zeker opknappen na zijn constitutiemiddel!.

 

Vriendelijke groeten

Marianne Martens

klassiek homeopaat

www.mariannemartens.nl