Terug

Waarom is onze zoon druk in het hoofd?

marco

Hallo,

 

Onze zoon van 5 zegt dat hij vaak druk is in zijn hoofd. Dit is ook weer te vinden in zijn gedrag. Hij vraagt heel veel, spreekt met een te luide stem (maar is niet doof, hoort alles), schreeuwt door andere gesprekken heen, begint luid en overdreven te lachen. Heeft geen geduld om iets even rustig te doen, snel afgeleid.

 

Als hij een duidelijke structuur heeft gaat het wel redelijk goed, maar als we bv vakantie hebben dan gaat het mis, ook als we een agenda maken met wat we gaan doen? Ik heb ook al gekeken bij ADHD, maar daar valt het volgens mij niet onder.

 

Hebben jullie een idee?

 

Ik hoor graag een reactie van jullie,

 

Groet Marco


1 Antwoord

Antwoord van Gezondheid Centrum Natuurlijk Anders

Met deze klachten kunt u goed bij een klassiek homeopaath terecht, want een klassiek homeopaath gaat niet uit van de diagnose van bv. ADHD maar kijkt naar de specifieke klachten die uw kind heeft. U kunt dan ook het beste een homeopaath in de arm nemen die de CEASE therapie opleiding heeft gevolgd van homeopatisch arts Tinus Smits. Lees zijn website en zoek een homeopaath bij U in de buurt. Ik weet bijna zeker dat uw kind tijdens de behandlingsperiode al rustiger wordt in gedrag en in zijn hoofd. Ik wens U veel succes. Met vriendelijke groet, Regina Nijenhuis.  Centrum Complementaire Geneeswijzen Almere.