Terug

Ziekte van chron en psoriasis te verhelpen?

Annemieke

Hallo,

 

Ik ben pas 21 jaar en heb nu al 2 chronische ziekten. Ik heb een chronische darmontseking, en hierdoor heb ik waarschijnlijk ook psoriasis gekregen. Een chronische huidziekte. DIt zit op me hoofd,( schilverig en dik en als je het open krabt, of het eraf haalt krijg je bloederige plekken en ook waardoor ik kale plekken krijg, en op me lichaam rode plekken met schilfers. Ik ga er psychisch op achteruit, ik loop bij een maag darm lever arts, en bij een dermatoloog. Maar hier word je echt niet wijzer van, en duurt allemaal zo lang ! En me eigenbeeld en me zelfvertrouwen, enz gaan allemaal achteruit. Het is zo lastig er mee om te gaan. Bij me arts van maag darm lever, moet ik elke keer weer nieuwe medicijnen uitproberen omdat niks helpt. Alles blijft zo als het is. Buipijn, krampen diarree enz. En aangezien ik nog naar school ga is het allemaal lastig te combineren!

 

Nu was ik benieuwd als jullie behandelingen zouden kunnen werken? Als die aan zouden slaan, of zelfs de problemen laten verdwijnen. De problemen dus van chron en psoriasis.

 

En hoeveel zou een behandeling kosten, of hoeveel tijd in beslag zou nemen...


Ik hoop dat ik antwoord van u kan krijgen ! U bent toch nog een klein beetje hoop !

 

Vriendelijke groet,
Annemieke van Dijk 


2 Antwoorden

Antwoord van Klassieke homeopathie Haren, Coby Tjassing

Hallo Annemieke

Wat van belang is is sinds wanneer je deze klachten hebt.

Als ik zo jou verhaal lees vermoed ik dat de oorzaak ligt bij een verkeerde samenstelling van je darmflora.

Er is een boek, Gut and Psychology syndrome van Dr Campbell. Daarin wordt beschreven wat er allemaal van belang is voor een goede darmflora en hoe deze verstoord kan raken. En vooral wat dit allemaal voor gevolgen heeft. 

En die lees ik allemaal in jou verhaal: darmklachten, huidklachten, psychische problemen.

Je kunt echt veel beter worden daar ben ik van overtuigd.

Ik zou starten met voorschrijven van probiotica gecombineerd met een homeopatisch middel.

 

Ik vind het moeilijk om te zeggen hoeveel het kost. Kijk op mijn website voor de prijzen.(www.praktijkcobysinnige.nl). Zorg dat je voor komend jaar een goede aanvullende verzekering afsluit.

Het zal zeker 500-800€ kosten, dus kijk naar de vergoedingen van de diverse verzekeringen voor alternatieve zorg.   Succes met de keuze wat jij gaat doen.

Coby Sinnige

Klassiek homeopaat en CEASE therapeut. 


Antwoord van De Kroon Klassiek Homeopaat Mw T Y

Dag Annemieke,

 

Er spelen zich meerdere dingen af. Je kunt als homeopaat nooit zeggen dat je iemand er wel even van afhelpt. Voor iedere patient met exact dezelfde klachten spelen geheel eigen factoren mee om tot genezing te komen. Als er een omkeerbare pathologie is zijn de kansen groot, dan moet wel het exacte middel gevonden worden. Is er een onomkeerbare pathologie dat kan alleen palliatief behandeld worden.

 

Als je het met klassieke homeopathie wilt proberen is het verstandig een verzekering af te sluiten die je consulten geheel vergoed. Let dan op de max vergoeding per jaar. Bij mijn weten is VGZ 1 van de verzekeringen die geheel vergoed en niet maar een gedeelte. Waarschijnlijk zijn er nog een aantal.

 

succes.

 

hrt grt

Tanja de Kroon

Almere